הספר

12.12.14 3 תגובות

הפטיסרי הטובות בפריז
מדריך לבוטיקי עוגות ומתוקים


מסע אמתי להגשמת חלום 
שהפך לבלוג מצליח
מגיע עכשיו גם לחנויות הספרים!
מחיר מיוחד לרוכשים באינטרנט!
לרכישה

הספר שיקח אתכם אל הסודות המתוקים ביותר של פריז
* היכן מוצאים את טארט הלימון הטוב ביותר בפריז?
* מיהו היפני שלימד את הצרפתים לאכול קרואסון בטעם תה ירוק?
* מי הייתה הפלגש המלכותית שהטביעה את יגונה בשוקולד?
* היכן טועמים את קינוחי ההיי-טק העדכניים ביותר?
* היכן מוצאים את השוקולדים שנרקחו למארי אנטואנט, כדי לעזור לה להתגבר על כאבי הראש?





הצטרפו למסע בין הדפים למציאות
אל העוגות והקינוחים הטובים ביותר בבירה הצרפתית והסיפורים שעומדים מאחוריהם. אם בשיטוט רגלי מענג בעיר האורות או במסע כורסה נטול קלוריות אך מהנה לנפש, תהיה זו דרך מתוקה במיוחד להתיידד עם פריז ולהכיר מקצת מהתרבות ומההיסטוריה של העיר המופלאה הזו. מובטחת לכם הרפתקה מתוקה, שתוכלו לחוות במציאות!
בספר, תקבלו הצצה אל מאחורי הקלעים של עולם הפטיסרי והשוקולטרי בפריז, ותזכו לקרוא על חוויות ממפגשים עם שף־פטיסריים ועם שוקולטיירים נודעים. לקינוח, מצורפים גם מתכונים ממיטב מסורת הפטיסרי הצרפתית, המאפשרים טעימה על קצה הלשון של תרבות הפטיסרי המפוארת, מוסברים ומונגשים לקורא הישראלי על ידי הקונדיטור מיקי שמו.





המוציאים לאור
הספר, יצא לאור בהוצאת LunchBox אשר מתמחה ביצירת ספרי בישול נאים למראה שנעים להשתמש בהם. בצוות ההוצאה לאור אנשי מקצוע מן השורה הראשונה בתחומם - כותבים, עורכים, צלמים ומעצבים - שחברו כדי לבשל את מה שהם הכי אוהבים: ספרים. את בית ההוצאה שפועל בתל אביב מאז שנת 2009 הקים העיתונאי עופר ורדי.

לרכישת הספר לוועדי עובדים/חברות
צרו עמי קשר
מחיר מיוחד לרוכשים באינטרנט!
לרכישה

3 תגובות:

  1. תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.

    השבמחק
  2. אנונימי25/4/15 22:39


    שרון יקרה,

    כבר שנים שאני עוקבת אחרי הבלוג המקסים שלך, רושמת בפנקס הטיולים שלי מחוויותיך והמלצותייך על פריז, פטיסרי, שוקולטרי, בולנז'רי ומה שביניהן...

    לא פעם, לפני שאני מגיעה לפריז או נמצאת כבר בפריז, אני מנסה את מזלי לתאם אתך סיור קולונרי. אני לגמרי מתכננת שזה עוד יקרה ומתישהו נעשה ביחד סיור קולינרי לעודד ולי ועוד סיור מתוקים במיוחד עם הבנים... !

    ובכל השנים שעברו... את למדת, עבדת קשה, אספת, ליקטת, בחרת וערכת עבור כולנו את הספר המקסים שלך "הפטיסרי הטובות בפריז", הספר שבאמת לוקח אל הסודות המתוקים ביותר של פריז...

    כשהוצאת את הספר, קניתי מספר עותקים כמתנות לחברותיי הטובות וגם שלחתי עותק לבן-דודי ובת זוגתו אשר גרים בסן-פרנסיסקו ומאד אוהבים לבקר בפריז, בביקור שהם ערכו בפריז בעקבות הספר, הם סיפרו לי שהספר שינה להם את הטיול. הם לגמרי גילו את פריז מחדש. עד אז מי מחבריי שתכנן לטוס לפריז, היה מתקשר לקבל המלצות מעודכנות מהפנקס שלי. פנקס שכמעט כולו מורכב מהמלצות מהבלוג שלך.

    לעודד ולי זו כבר הפעם השלישית שאנחנו בסופ"ש בפריז עם הספר שהפך לגמרי ל "תנ"ך" המקומי שלנו. אנחנו אפילו ממליצים לחברינו שגרים בפריז על מקומות...גם הם לא מכירים את המקומות בפריז, כפי שאת מכירה.

    בכל פעם אנחנו מתמקדים באזור אחד או מספר אזורים, שגם אם קודם ביקרנו בהם, הרי שעם הספר אנחנו מרגישים שאנחנו לגמרי ובאמת בדרך אל עוד סוד מתוק...

    בכל פטיסרי, שוקולטרי, בולנז'רי, מעדנייה, סלון דה תה או כל מקום אחר שאנו מגיעים אליו עם הספר בידנו אנחנו מתקבלים במאור פנים ובחיוך גדול, לעיתים אפילו על ידי הבעלים עצמם שמצולמים בספר. הם מספרים לנו בגאווה שהם חברים שלך ומופתעים לשמוע שגם אנחנו מכירים אותך מפעם, עוד לפני שהכל התחיל, בעצם בדיוק כשהכל התחיל...

    בזכותך אנחנו זוכים לשמוע הסברים מרתקים, לטעום ממבחר המתוקים וממבחר המלוחים, לקבל המלצות נוספות "על הדרך" ולחוות את המקומות אחרת.

    בתודה ובאהבה,

    וכמו שאת נפרדת,
    שיהיה רק מתוק!

    הגר ועודד הולצמן

    השבמחק
  3. התחלתי לעקוב אחרי הבלוג של שרון די במקרה, חיפשתי מידע על פייר הרמה וגוגל הפנה אותי לבלוג שלך. התחלתי לעקוב ונשבתי, את הספר קניתי ברגע שיצא, קראתי ושאבתי את כל המידע שיש בספר.
    לאחרונה הגעתי עם אשתי לפריז וכמובן לסיור של שרון, חלוםםםם.
    בימים הנותרים שהייתי בפריז, עברתי בין כל הפטיסרי המוזכרים בספר וטעמתי מכל המנות המיוחדות בכל מקום. בלי הספר לא מאמין שהייתי יכול להגשים סיור כזה לבד. תודה שרון, לעולם לא אשכח.

    השבמחק

תודה על התגובה, שיהיה מתוק :-)

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *